Vi er et lite prosjekteringskontor som blant annet tilbyr arkitekttjenester og utfylling av byggesøknader

Vi er et lite prosjekteringskontor som blant annet tilbyr arkitekttjenester og utfylling av byggesøknader. Vi jobber med byggesøknader i alle 356 kommuner. 

NABOVARSEL – Vestbysvingen 4, Oslo

Hei!
Du har nå fått et nabovarsel angående oppføring av en veranda til boligen med adressen Vestbysvingen 4 i Oslo kommune.

Trykk på lenkene under for å se vedleggene til nabovarselet. Vi trenger ikke bekreftelse eller signatur for mottatt varsel.

Hvem er vi?

Din nabo har benyttet Hansen og Holm Arkitekter AS for å sikre at arbeidet rundt byggesøknaden blir utført raskt og smidig. Vi er et lite prosjekteringskontor som blant annet tilbyr arkitekttjenester og utfylling av byggesøknader for både private og profesjonelle aktører. Vi tilbyr våre tjenester over hele landet og kan i de fleste tilfeller gi fast pris for arbeidet vårt.

 

 

 

Book en gratis evaluering av byggesaken din

Har du spørsmål og tanker om prosjektet ditt? Vi tilbyr deg en gratis evaluering av byggesaken via telefon, Microsoft Teams eller Skype. Bestill et møte med oss ​​her

10 % nabo-rabatt

Siden du er nabo til kunden vår, kan vi tilby deg 10% rabatt. Planlegger du et byggeprosjekt, stort eller lite, så ta kontakt i dag for nyttige tips og råd. Du kan også ta kontakt på telefon 21 49 20 38 for en hyggelig prat, eller send en e-post til post@hharkitekter.no