Byggesøknad og hustegninger – til lave og faste priser

Vi er et lite prosjekteringskontor som tilbyr arkitekttjenester, hustegninger og utfylling av byggesøknader.

HJELP MED HUSTEGNINGER OG BYGGESØKNADEN DIN

Det å søke kommunen om byggetillatelse er for de fleste en svært krevende prosess. Hos Hansen og Holm Arkitekter har vi erfaring som byggesaksbehandlere, vi kan derfor hjelpe deg slik at søknadsprosessen er både smidig og forutsigbar.

VI HJELPER DEG MED

  • Utfylling av byggesøknaden
  • Tegninger til byggesøknaden din

HVORFOR BRUKE OSS?

  • Spar over 30 timer
  • Unngå forsinkelser på ditt drømmeprosjekt
  • God kvalitet til god pris

SPØRSMÅL?

Hvis du har spørsmål eller trenger råd, tilbyr vi en gratis konsultasjon via Microsoft -Teams eller en annen måte som passer deg. Fyll ut skjemaet her så kontakter vi deg så snart som mulig.

VI JOBBER MED

Vi jobber med Grøntfokus og montér

HVORDAN GÅR VI VIDERE?

1. Informasjon. Fyll ut skjemaet nedenfor hvor du forklarer kort hva du ønsker å bygge.

2. Pristilbud. Vi vil deretter utforme et pristilbud til deg på hus tegninger og/eller byggesøknad. Du kan også ringe oss på 22 70 79 50  eller sende oss en e-post på
post@hharkitekter.no

3. Oppstart. Hvis du aksepterer prisen, starter vi arbeidet med tegningene dine og fyller ut byggesøknaden..

Hvem er vi?

Vi er et lite prosjekteringskontor som tilbyr arkitekttjenester, tegninger og utfylling av byggesøknader. Vi tilbyr våre tjenester over hele landet og kan i de fleste tilfeller gi fast pris for arbeidet vårt.

UTMERKET
22 anmeldelser
Daniel Sachse
Daniel Sachse
2023-11-24
Fikk raskt og profesjonelt hjelp av HHArkiteker ifm. byggesøknad. Bruks- og fasadeendring. En del justeringer underveis ble tatt på strak arm. God og hyggelig oppfølging av hele prosessen
Anders Daaland
Anders Daaland
2023-10-20
Good follow-up, quick to respond and a specific contact person to deal with with good expertise.
Stian S
Stian S
2023-04-19
Kan aldeles anbefales. Veldig lette å samarbeide med. Flinke og grundige både med tegninger og søknad til kommunen. Vi tegnet både flere påbygg og et tilbygg, samt endring av hele fasaden. Gir raskt svar når man kontakter dem om noe. En god opplevelse :)
Henrik Alm
Henrik Alm
2023-03-09
Samuel var meget hjelpsom. Anbefales.
Martin Andresen
Martin Andresen
2023-02-13
Brukte firmaet når jeg skulle søke om oppføring av garasje og støttemur i Oslo. De gjorde hele jobben med å gjøre klar alle dokumenter som var nødvendig for søknaden, inkludert godt begrunnende dispensasjoner fra småhusplan og avstand til vei. Kommunikasjon var upåklagelig og jeg følte mine ønsker ble møtt. Etter flere runder med kommunen pga komplisert situasjon i min søknad endte det med godkjent søknad! I forkant av søknadsprosessen ringte jeg rundt til flere selskaper og Hansen og Holm var både billigere og gjorde mer arbeid enn andre. Kan varmt anbefale dem og kommer absolutt til å bruke de igjen neste gang.
Halvor Grepperud
Halvor Grepperud
2022-01-20
Effektivt og grundig arbeid
Trine-Lise Myklebust
Trine-Lise Myklebust
2021-12-20
Jeg trengte tekniske tegninger på huset i forbindelse med fasadeendring og hjelp med byggesøknaden. De hadde en annen jobb da jeg kom inn som kunde så det tok litt tid før jobben ble gjort, men de holdt meg oppdatert og gjorde jobben som avtalt ig med veldig god dialog. De var rimelig i forhold til de andre som tok kontakt via mitt anbud på Finn. De var også de eneste som tok personlig kontakt først og så kom med det skriftlige tilbudet. Da tegningene var slik jeg ønsker med de innvendige endringene, var det bare å skrive ut alt, signere og sende til kommunen. Nabovarsel og innhenting av papirer trengte jeg ikke tenke på, alt ble ordnet. Seriøse, god kommunikasjon og rimelig er greit oppsummert. Anbefales
Veslemøy Maria Fossum
Veslemøy Maria Fossum
2021-12-12
Oppdraget var nye tegninger på loftet vårt. Effektiv og hyggelig samarbeid. Kom også med anbefalinger om hvordan vi kan få godkjent eventuell utbygging av ark. Anbefaler Samuel på det sterkeste.
Jannecke Rødseth
Jannecke Rødseth
2021-12-10
Hansen og Holm arkitekter leverer på tid og kvalitet. Vedlig hyggelig å samarbeide med.