Byggesøknad og hustegninger – til lave og faste priser

Vi er et lite prosjekteringskontor som tilbyr arkitekttjenester, hustegninger og utfylling av byggesøknader.

HJELP MED HUSTEGNINGER OG BYGGESØKNADEN DIN

Det å søke kommunen om byggetillatelse er for de fleste en svært krevende prosess. Hos Hansen og Holm Arkitekter har vi erfaring som byggesaksbehandlere, vi kan derfor hjelpe deg slik at søknadsprosessen er både smidig og forutsigbar.

VI HJELPER DEG MED

  • Utfylling av byggesøknaden
  • Tegninger til byggesøknaden din

HVORFOR BRUKE OSS?

  • Spar over 30 timer
  • Unngå forsinkelser på ditt drømmeprosjekt
  • God kvalitet til god pris

SPØRSMÅL?

Hvis du har spørsmål eller trenger råd, tilbyr vi en gratis konsultasjon via Microsoft -Teams eller en annen måte som passer deg. Fyll ut skjemaet her så kontakter vi deg så snart som mulig.

VI JOBBER MED

Vi jobber med Grøntfokus og montér

HVORDAN GÅR VI VIDERE?

1. Informasjon. Fyll ut skjemaet nedenfor hvor du forklarer kort hva du ønsker å bygge.

2. Pristilbud. Vi vil deretter utforme et pristilbud til deg på hus tegninger og/eller byggesøknad. Du kan også ringe oss på 22 70 79 50  eller sende oss en e-post på
post@hharkitekter.no

3. Oppstart. Hvis du aksepterer prisen, starter vi arbeidet med tegningene dine og fyller ut byggesøknaden..

Hvem er vi?

Vi er et lite prosjekteringskontor som tilbyr arkitekttjenester, tegninger og utfylling av byggesøknader. Vi tilbyr våre tjenester over hele landet og kan i de fleste tilfeller gi fast pris for arbeidet vårt.

UTMERKET
16 anmeldelser
Trine-Lise Myklebust
Trine-Lise Myklebust
2021-12-20
Jeg trengte tekniske tegninger på huset i forbindelse med fasadeendring og hjelp med byggesøknaden. De hadde en annen jobb da jeg kom inn som kunde så det tok litt tid før jobben ble gjort, men de holdt meg oppdatert og gjorde jobben som avtalt ig med veldig god dialog. De var rimelig i forhold til de andre som tok kontakt via mitt anbud på Finn. De var også de eneste som tok personlig kontakt først og så kom med det skriftlige tilbudet. Da tegningene var slik jeg ønsker med de innvendige endringene, var det bare å skrive ut alt, signere og sende til kommunen. Nabovarsel og innhenting av papirer trengte jeg ikke tenke på, alt ble ordnet. Seriøse, god kommunikasjon og rimelig er greit oppsummert. Anbefales
Veslemøy Maria Fossum
Veslemøy Maria Fossum
2021-12-12
Oppdraget var nye tegninger på loftet vårt. Effektiv og hyggelig samarbeid. Kom også med anbefalinger om hvordan vi kan få godkjent eventuell utbygging av ark. Anbefaler Samuel på det sterkeste.
Jannecke Rødseth
Jannecke Rødseth
2021-12-10
Hansen og Holm arkitekter leverer på tid og kvalitet. Vedlig hyggelig å samarbeide med.
Pontus Johansson
Pontus Johansson
2021-12-10
Vi kontaktade arkitekten för att få skisserat upp nya tegninger och få godkänt loft. Effektiv och god kommunikation både direkt med Samuel och via projektledare. Samuel var väldigt hyggelig och tillmöteskommande på telefon, tog sig tid att förklara olika alternativ och steg i processen. Gott och raskt levert!
Bjørn Erik Jensen
Bjørn Erik Jensen
2021-05-04
enkel og effektiv tjeneste
Vibeke Fredrikke Rørholt
Vibeke Fredrikke Rørholt
2021-04-28
God kvalitet på produktet og hyggelig kommunikasjon i et litt komplisert byggeprosjekt. 🙂
Louise Nygaard
Louise Nygaard
2021-04-23
Hansen og Holm Arkitekter AS har laget tegninger for oss, samt hjulpet oss med byggesøknad. Vi har hatt god kommunikasjon hele veien i prosessen, og de har truffet godt med estimatene sine slik at vi har unngått ubehagelige overraskelser. De har forstått våre behov og gitt oss gode råd på veien. Vi kan trygt anbefale Hansen og Holm Arkitekter AS!
Line Narum
Line Narum
2021-04-14
Brukte HHArkitekter for tegninger ifm byggesak og er veldig fornøyd. Ryddige og raske!
Nicklas Holm
Nicklas Holm
2021-03-15
Proffe og hyggelige folk å jobbe sammen med. De hjalp meg med tegninger og byggesøknad for fasadeendring og tilbygg på eneboligen vår. Søknaden gikk rett gjennom selv om vi måtte søke dispensasjon. Grei pris, flinke, raske og god kommunikasjon. Anbefales!